Beeld © Temptation Island

Eerste kampvuur Temptation Island eist zijn tol voor Elke en Arda

04 maart 2020 09:14

'Temptation Island' blijft een riskant avontuur waarvan niemand de uitkomst kan voorspellen. De koppels hebben geen idee hoe hun partner met de constante verleiding omgaat, maar daar komt tijdens het eerste kampvuur verandering in. Met alle gevolgen van dien...

"Ik heb het keihard onderschat"

Het gemis en de onzekerheid worden elke dag erger. Vooral Elke kan haar tranen nog amper bedwingen. "Ik heb het keihard onderschat", vertelt ze in de camera. Ondertussen wordt haar vriend Arda flink verwend door de verleidsters. En dat is wel nodig met zo’n flinke kater. Normaal is hij niet zo’n feestbeest, maar op Temptation Island kan hij de verleiding niet weerstaan. En dat is terug te zien op de beelden van het kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-fans ontdekken welke man een misstap begaat

Hoewel Arda opgelucht is na het eerste kampvuur, slaat bij Elke de twijfel toe. "Ik heb echt spijt dat ik hieraan heb meegedaan", weent ze na afloop. De andere meiden proberen haar te troosten, maar Elke is in alle staten: “Ik vind hem echt niet leuk zo.” En dat terwijl ze van tevoren nog beweerde de beelden niet al te serieus te nemen.

Ze zoekt dan ook naar de oorzaak van zijn losbandige gedrag. Volgens haar is dat verleidster Eline. "Ik vind het geen toffe. Die bracht iets in mij naar boven dat ik niet kende", aldus de jaloerse Vlaamse. De gewillige Eline doet haar bloed koken en eenmaal thuis rent ze dan ook meteen naar haar kamer en heeft ze de neiging om over te geven. Elke: "Ik ben een sterk persoon van mezelf, maar ik weet dat het volgende kampvuur nog erger zal zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk vast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!