Beeld © Temptation Island

Nieuwe switch zet alles op scherp in Temptation Island

4 maart 2020 14:18

Het kampvuur is het meest gevreesde moment tijdens 'Temptation Island'. Hoewel het al stressvol genoeg is, voegt het programma nu nóg een extra element toe....

Als presentator Rick Brandsteder de heren komt vertellen dat het allereerste kampvuur op het programma staat, heeft hij een bijzondere mededeling. Dit seizoen hebben de koppels namelijk allemaal één keer de optie om hun beelden niet aan hun partner te laten zien. Een soort 'kampvuurjoker' noemt hij het. Maar er zit een addertje onder het gras, tijdens het allerlaatste kampvuur worden de beelden namelijk alsnog getoond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste kampvuur Temptation Island eist zijn tol voor Elke en Arda

Hoewel de dames allemaal geschrokken reageren, flipt Melissa hem he-le-maal. "Als ik een joker krijg dan ben ik écht kwaad. Ik heb liever dat ik iets fouts zie van hem, dan dat ik niets zie en mezelf helemaal gek zit te maken." Sinds Gianni haar bedrogen heeft is haar vertrouwen in hem helemaal zoek, ze wil altijd en overal weten wat hij aan het doen is. En vooral met wie.

Op Temptation Island kan dit alleen via de beelden op het kampvuur. Maar nu heeft haar lief zelfs de optie om die beelden niet te zien. En dat kan ze niet aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis

Dit jaar heeft de ultieme relatietest nog meer verrassingen in petto. Tijdens eerdere seizoenen werd er vuurwerk afgestoken als er iemand een fout beging, deze keer is er ook een gong. Die gaat af als iemand in de andere villa de grens opzoekt.

Dat de deelnemers regelmatig de fout ingaan werd ook tijdens de eerdere seizoenen pijnlijk duidelijk:

Temptation Gossip: Pommeline over bizar diner met Fabrizio en Julia

11:07

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!