Beeld © RTL

Aha! Deze acteur speelde Martien Meiland in De TV Kantine

05 maart 2020 21:43

Een nieuw seizoen van ‘De TV Kantine’ betekent de meest uitlopende typetjes. Zo zagen we Richard Groenendijk (47) in een hilarische dubbelrol als de driejarige Claire, de kleindochter van Martien Meiland én oma. Maar kijkers hebben zich vooral bezig gehouden met ‘Martien’ en zijn maar wat benieuwd wie zich zo heeft laten omtoveren.

"Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik Martien geïmiteerd heb in De TV Kantine"

Carlo Boszhard en Irene Moors waren te gast in RTL Boulevard en natuurlijk werd deze vraag gesteld. Toch hielden de twee de lippen stijf op elkaar. Online circuleerden allerlei namen die de geschikt kunnen zijn voor de rol van de flamboyante kasteelheer. Onder andere Buddy Vedder, Domien Verschuuren en Koos van Plateringen zijn enkele van de namen die de ronde deden.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Flink wat speculaties rondom onbekende 'Martien' in De TV Kantine

Na de uitzending kwam daar dan toch het verlossende antwoord. Niemand minder dan Walibi Fright Night-acteur Björn de Vries bleek uren in de make-up te hebben gezeten. Het resultaat mag er in ieder geval wezen. Op het Instagram account van RTL 4 onthulde Björn zich zelf als Martien. “Je kan me misschien kennen van TikTok en bij deze wil ik jullie vertellen dat ik Martien geïmiteerd heb in De TV Kantine”, vertelt hij.

Björn ging afgelopen november flink viral nadat hij dit hilarische filmpje plaatste op het social media-platform TikTok.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Ryanne van Dorst' schittert in De TV Kantine

De TV Kantine is elke donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. 

Carlo en Irene vertelden eerder al dolenthousiast te zijn over alweer het elfde seizoen én over de verrassingen die ze nog in petto hebben. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!