Beeld © RTL/William Rutten

The Voice Kids-kandidaten laten harten kijkers smelten

06 maart 2020 22:21

Het mogen dan kleine mensjes zijn, hun stemmen zijn absoluut groot. 'The Voice Kids' heeft weer een legioen aan talent opgeleverd en de jonge zangers en zangeresjes imponeren de kijkers. Zo erg zelfs dat Twitter los gaat over hoe lief, aandoenlijk én getalenteerd ze zijn.

"Wat aandoenlijk"

Gooi een hoop talentvolle en ambitieuze kinderen in een programma en je hebt gegarandeerd een hit. The Voice Kids is zeker geen uitzondering en de kijkers lopen weg met de jonge zangers en zangeressen in het programma. "Té schattig", vindt één Twitteraar. "Wat aandoenlijk", aldus een ander. Het regent dan ook complimenten voor de kleine artiesten. "Nu al beter dan veel van de volwassen deelnemers van TVOH", beweert één kijker zelfs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B over liedje met The Voice-talenten én knipoog naar Baudet

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sophia wint The Voice of Holland 2020

Niet alleen de talentjes schitteren volgens de fans van The Voice Kids. Coaches Marco Borsato, Anouk en Ali B zijn vaste prik inmiddels, maar de terugkeer van Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, weet de kijker ook te raken. "Deze jury is top", meent er eentje. "Wat is Sanne Hans toch een leuk, lief mens!", aldus een ander. Eén fan houdt het lekker beknopt: "Sanne is super." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoveel kijkers zagen Sophia The Voice winnen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de winnaar van The Voice of Holland

Joëlla, één van de vele ongelooflijk getalenteerde kinderen, weet de juiste snaar te raken bij zowel de jury als de kijkers thuis. Haar uitvoering van 'Als Het Avond Is' van Suzan & Freek bezorgt sommigen zelfs kippenvel. "Wat ben je schattig!", vindt een fan. Uiteindelijk kiest het zangeresje voor Marco als coach. En waarom? De BBQ. Ook haar 'relatie' doet de harten van de kijkers smelten. "Joëlla is acht jaar en heeft al drie jaar "verkering" met Rowan op haar initiatief." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-finalist Stef mag met Waylon optreden in Ahoy

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé: 'The Voice-ruzie speelde al veel eerder'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson onder vuur om 'racistische' opmerking in The Voice

Hoewel het bij The Voice Kids allemaal soepeltjes lijkt te verlopen, is dat niet het geval geweest bij The voice of Holland. Coach Lil' Kleine geeft duidelijkheid over zijn toekomst in het programma in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!