Beeld © AVROTROS

Stemvervorming WIDM-spel teruggedraaid: is dit de Mol?

09 maart 2020 17:15

'Wie is de Mol?' houdt de gemoederen flink bezig. Het gisspel komt bijna aan haar eind, maar de kijkers zijn nog altijd verdeeld over wie de saboteur is in het programma. Nu lijkt het erop dat het ontrafeld is door een wel heel slimme fan. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van 'Wie is de Mol?'

De opdrachten in Wie is de Mol? blijven de kijkers verwarren. In de uitzending van afgelopen zaterdag zat er eentje met allerlei kistjes met geld, waarbij de Mol telefonisch 'hints' gaf waar de kandidaten het zouden vinden. Natuurlijk was de stem van de saboteur vervormd, waardoor het lastig was om goed te horen om wie het nou ging. Maar één kijker heeft het door een audioprogramma gehaald en daaruit wordt duidelijk dat een deelnemer het heeft ingesproken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-opdrachten lijken gebaseerd op de tatoeages van Rob

Het 'normaal' gemaakte audiofragment laat weinig aan de verbeelding over. Er zijn geen twijfels meer, als je dit gelooft. Het heeft de fan Arie Storm wat moeite gekost om de achtergrondgeluiden en de muziek eruit te halen. Toch weet hij nu voor "99.99% wie de mol is dit jaar." Niemand minder dan Rob Dekay zou de grote saboteur van 2020 zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-kijkers gefrustreerd over 'teleurstellende' finale

Of het daadwerkelijk zo is, is natuurlijk nog de vraag. De finale van Wie is de Mol? wordt aanstaande zaterdag live uitgezonden om 20.30 uur op NPO1. Tot die tijd blijft het een raadsel natuurlijk, al hebben de oud-kandidaten van het programma al wel zo hun vermoedens. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!