Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Dit staat er allemaal te gebeuren in nieuwe reeks Chateau Meiland

10 maart 2020 11:55

Het is niet alleen maar wijnen, wijnen, wijnen geblazen in het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland.' Martien en zijn gezin zitten er helemaal doorheen en besluiten naar Tenerife te vertrekken. De dagelijkse sleur breekt de familie terug in Frankrijk echter al snel op. Dat leidt ertoe dat de Meilandjes weer naar Nederland verhuizen. Het moge duidelijk zijn: er zit volop verandering aan te komen in het programma.

De Meilandjes zijn niet zo van het stilzitten, bleek al uit de eerste twee seizoenen van Chateau Meiland. Toch vonden ze het de hoogste tijd om de boel even de boel te laten. Daarom vertrokken ze, samen met huishoudster Nadège, naar Tenerife. Voor haar een behoorlijke onderneming: ze heeft geen paspoort, heeft nog nooit in een vliegtuig gezeten én is zelfs nooit buiten haar eigen dorp geweest. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harm Edens wil Martien Meiland in Dit was het nieuws

Eenmaal terug in Frankrijk moet het gezin flink aan de bak. Zo moet het bijgebouw worden klaargemaakt voor verhuur. Dat en de vele andere klusjes die geklaard moeten worden zorgen voor veel gekibbel binnen het gezin. Daarnaast besluiten de Meilandjes om weer terug te keren naar Nederland. Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland zijn vanaf maandag 23 maart om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Het programma is nog altijd ongekend populair en werd onlangs ook nagedaan in De TV Kantine.

De TV Kantine tovert Chateau Meiland om tot Chateau Wijnland

00:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!