Beeld © Temptation Island

Nieuwe verleiders wakkeren vuur aan in Temptation Island

11 maart 2020 09:33

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in 'Temptation Island'. Terwijl de kandidaten de beelden van het eerste kampvuur nog moeten verwerken, maken twee nieuwe verleiders hun entree in de villa's. De koppels weten wat ze te doen staat: bewijzen dat ze elkaar kunnen vertrouwen. Maar kúnnen ze dat ook?

"Ik had gerust iets kunnen doen, maar daar had ik geen behoefte aan"

Hoewel de mannen ongeschonden uit het eerste kampvuur komen, gaat het er bij de vrouwen heftig aan toe. De beelden komen hard aan en de tranen vloeien dan ook rijkelijk. Elke besluit na afloop haar verdriet te verdrinken. En dat zorgt er natuurlijk weer voor dat de verleiders naar een hogere versnelling schakelen...

Uiteindelijk houden de meiden het voor gezien, maar Elke blijft buiten bij de verleiders. "Ik ben hier omdat ik wil laten zien dat ik een leuke tijd met jongens kan hebben, en daar zit niet meer achter”, vertelt ze later - en weer nuchter - voor de camera. "Ik was helemaal alleen met alle jongens. Ik had gerust iets kunnen doen, maar daar had ik geen behoefte aan. Dit is gewoon hoe ik feest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaat Elke nu al de fout in tijdens Temptation Island?

En feesten, dat kunnen ze in beide villa’s wel. Er staat de deelnemers bovendien een extra verrassing te wachten. Hoewel de verleiders en verleidsters al gevaarlijk genoeg zijn, komen er nóg twee bedreigingen bij. De heren worden getrakteerd op verleidster Angelique, terwijl verleider Nick zich op de dames mag storten. Zullen zij ervoor zorgen dat er op de gevreesde gong wordt geslagen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze twee Temptation-verleiders delen de lakens

Pommeline weet maar al te goed hoe gevaarlijk de verleiders kunnen zijn. In Temptation Gossip vertellen de koppels en verleiders over hun avontuur:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!