Screenshot uit De Wereld Draait Door van dinsdag 10 maart Beeld © BNNVARA

Waylon brengt emotionele ode aan Matthijs van Nieuwkerk

11 maart 2020 11:08

De fans van 'De Wereld Draait Door' konden een traantje wegpinken gisteravond. Waylon (39) zong speciaal voor Matthijs van Nieuwkerk (59) het nummer 'Afscheid zonder pijn.' Dit deed hij omdat de presentator na vijftien jaar stopt met het programma. Het was een emotionele bedoening voor de kijkers.

"Schitterend"

Na vijftien jaar is het gedaan met De Wereld Draait Door. De dagelijkse talkshow van Matthijs stopt ermee en voor die gelegenheid kwam Waylon langs om een liedje te zingen. In al die jaren is de zanger namelijk 31 keer in de uitzending geweest en daarom bracht hij een ode aan de talkshowhost. Het nummer 'Afscheid zonder pijn' was herkenbaar voor zowel de kijkers als Matthijs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon wijdt Ahoy-show aan Nederlandse artiesten

Waylon gooit het over een andere boeg dit keer en zingt in het Nederlands. "Jij gaat jouw weg en ik de mijne", aldus de zanger. "Niets is voor altijd en alles is voor eeuwig." Het optreden kwam hard binnen bij het publiek, net als bij Matthijs. "Dankjewel, Waylon. Dankjewel, dankjewel", prijst hij de performance. Op Twitter zijn de kijkers laaiend enthousiast. "Geweldige tribute", vindt er eentje. "Schitterend", aldus een ander. "Is er een genre wat Waylon niet kan?", vraagt iemand zich af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-finalist Stef mag met Waylon optreden in Ahoy

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Bibi en Waylon steelt show in Bibi's nieuwe vlog

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon mengt zich in moorkop-discussie: 'Nederland doe normaal'

Matthijs werd ook eventjes in het zonnetje gezet door Emma Wortelboer. Dat ging er wel heel anders aan toe dan bij Waylon, zoals te zien is in de video hieronder. 

Emma Wortelboer en Matthijs van Nieuwkerk doen geinig dansje

00:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!