Beeld © Laura Oldenbroek

Ook MAFS-Chantal aan de beurt in De TV Kantine

11 maart 2020 11:55

Na de succesvolle start van het nieuwe seizoen van ‘De TV Kantine’ zijn de verwachtingen hooggespannen. Nadat we eerst al zagen hoe Martien Meiland op de hak werd genomen, blijft ook 'Married at First-sight'-Chantal niet buiten schot.

Ook in de tweede aflevering van De TV Kantine passeren de meest spraakmakende televisiepersoonlijkheden weer de revue. Nadat de kijkers zich verbaasden over hoe goed Martien Meiland is neergezet zijn de verwachtingen vrij hoog. Toch lijkt het Carlo en Irene weer te lukken en hebben ze niemand minder dan Married at First-Chantal weten te strikken. Zij zal een speciale gastrol vervullen, maar ook zij zal eraan moeten geloven.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Ryanne van Dorst' schittert in De TV Kantine

In de eerste foto van de nieuwe aflevering is te zien hoe goed actrice Annick Boer, die in de eerste aflevering al Martiens vrouw Erica wist te persifleren, in de huid kruipt van Chantal. Annick lijkt sprekend op Chantal mét matchende tatoeages en veelbesproken wenkbrauwen. Gelukkig kan Chantal er blijkbaar goed om lachen en poseert ze trots met haar nieuwe evenbeeld.

Op een video is te zien hoe Chantal haar persiflage ontmoet. "Krijg de cholera", zegt ze bij binnenkomst in de bruidszaak. "Wat ben ik lelijk", vervolgt ze. Waarop Annick Boer, die haar persifleert, zegt: "Welnee, joh. Helemaal niet." Chantal is onder de indruk van de imitatie. "Het is bijna eng."

MAFS-Chantal schrikt zich dood door De TV Kantine

00:43

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

In RTL Boulevard vertelde Carlo en Irene al wat we allemaal kunnen verwachten, dat zie je hieronder: 

Flink wat speculaties rondom onbekende 'Martien' in De TV Kantine

06:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!