Beeld © ANP

Laatste wens Aart Staartjes in vervulling

11 maart 2020 13:58

Het plotseling overlijden van Aart Staartjes kwam als een grote shock. De acteur was nog druk bezig met een bijzonder project en hiermee lijkt zijn laatste wens uit te komen.

"Mijn vader was hier ontzettend in zijn element"

Enkele dagen voor zijn overlijden werkte Aart Staartjes nog aan een gloednieuwe poppenserie genaamd De Truffels. Het plan was om de acteur als Opa Aart een vaste rol te geven. “Mijn vader was hier ontzettend in zijn element”, vertelt zijn zoon Paul aan het AD.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sesamstraat-collega's nemen afscheid van Aart Staartjes

Volgens zijn zoon was Aart geschikt voor deze serie. “Hij was wel in voor dit soort gekke projecten. Hij vond het programma wel heel grappig en hoopte dat het van de grond zou komen. Het is natuurlijk nog geen afgerond geheel, maar we waren een eind op weg.”

Brein achter deze serie is Harm Lust en als het aan hem ligt zal Aart altijd een plekje in de serie krijgen. "Ik kreeg na deze pilot een heel lieve mail van hem: ‘Dit is een geweldig project waar we nog jaren mee door kunnen.’ Ik hoop dat we die laatste wens kunnen inlossen. Hij blijft sowieso in de serie. Zijn foto hangt straks boven de bar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sesamstraat-collega's nemen afscheid van Aart Staartjes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!