Beeld © FOX

Releasedatum laatste seizoen Vis a Vis eindelijk bekend

11 maart 2020 18:56

Na vier seizoenen valt het doekt dit jaar definitief voor de Spaanse serie 'Vis a Vis'. En dat is al sneller dan je denkt, want het vijfde seizoen van de Netflix-hit verschijnt volgende maand al op televisie in Spanje. Dat meldt zender 'FOX' op social media.

Vis a Vis: El Oasis is vanaf 20 april dit jaar in Spanje bij FOX te zien. Wanneer de show naar Netflix komt is nog niet bekend. Maar, gezien het gigantische succes van de serie, zal dit waarschijnlijk niet lang duren. Dat het wederom een spannend seizoen wordt, dat mag duidelijk zijn door de bijpassende poster vol bloed, strijd en haat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Laatse seizoen Netflix-hit Vis a Vis neemt nieuwe wending

In het laatste seizoen - dat absoluut geen spin-off is, maar echt een vijfde seizoen van de serie - zal er een tijdssprong worden gemaakt van vijftien jaar en zien we hoe Macarena en Zulema zich gedragen op vrije voeten.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze true-crime docuserie van Netflix is meest bizarre tot nu toe

Jammer genoeg voor de fans valt het doek na Vis a Vis: El Oasis definitief. En dat is al meer dan verwacht, want eigenlijk stond een vijfde seizoen helemaal niet op de planning. "We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden. We maakten een epiloog waar we van hielden. We huilden, lachten, werden dronken, maar toen kregen we ineens berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd", vertelde maker Iván Escobar eerder. "Zij vroegen ons om meer. En dat hebben we gedaan: een vijfde seizoen van Vis a Vis als eerbetoon aan onze fans."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde seizoen Netflix-hit Atypical is allerlaatste

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!