Beeld © ANP

Carlo Boszhard presenteert nieuwe muzikale spelshow

12 maart 2020 17:32

Na het succes van ‘The Masked Singer’, komt RTL binnenkort met een nieuwe muzikale spelshow: ‘I Can See Your Voice’. Ook in dit nieuwe programma staat raden centraal en niemand minder dan Carlo Boszhard (50) zal de rol van presentator op zich nemen.

"Dit is totaal iets anders en ik heb er ontzettend veel zin in"

In I Can See Your Voice draait het allemaal om één vraag: kun je aan iemand zien of hij of zij een fantastische stem heeft? Toch zal er aanvankelijk geen noot worden gezongen door de acht kandidaten. Dat volgt pas later, en dan is het maar de vraag wie van hen uiteindelijk een gouden keeltje blijkt te hebben - en wie er zo vals klinkt als een kraai.

Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest, die samen speelt met een van zijn of haar allergrootste fans. Zij staan hierbij niet alleen, want ze worden in de spelshow geadviseerd door een panel van vijf bekende Nederlanders met allemaal ervaring in de muziek- en entertainment-industrie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Palin rapt en twerkt erop los in The Masked Singer

In totaal doen acht kandidaten er alles aan om hen ervan te overtuigen dat ze een goede zanger zijn. De kandidaat die als laatste overblijft, zal in de finale een duet zingen met de bekende artiest. Het is dan nog maar de vraag of hij of zij daadwerkelijk kán zingen...

De presentatie van I Can See Your Voice is in handen van Carlo Boszhard. “Het is een spelshow en echt vrijdagavond-amusement. Je hebt een aantal mensen, bijvoorbeeld een stripper of een worstelaar. En de vraag is: kan hij of zij zingen, of niet? Het programma is in het buitenland een enorm succes en is ook van de makers van The Masked Singer. Soms verbaas je je enorm over de zangkwaliteiten. Dit is totaal iets anders en ik heb er ontzettend veel zin in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer omgetoverd tot The Masked Dancer

RTL maakt op een later moment de namen van de vijf panelleden en de gastartiesten bekend. I Can See Your Voice is vanaf vrijdag 8 mei, vijf weken lang, om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!