Beeld © RTL

MAFS-Chantal haalt in De TV Kantine hard uit naar alle kritiek

12 maart 2020 21:43

Chantal was wellicht een van de meest spraakmakende kandidaten van ‘Married at First Sight’. Online kon ze rekenen op veel commentaar, maar nu slaat de Hagenees snoeihard terug in ‘De TV Kantine’.

"Ik heb er zo om gelachen"

Nadat we al zagen hoe Martien Meiland flink op de hak werd genomen, moest ook Chantal uit Married at First Sight er aan geloven. Eerst zien we hoe actrice Annick Boer de veelbesproken kandidate weet neer te zetten. Niet alleen de look is een op een, maar ook de manier van praten weet ze goed neer te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

MAFS-Henk na Chantal nu wél gelukkig in de liefde

Irene Moors speelt hierin Mary Borsato en probeert Chantal te helpen aan een bruidsjurk. Ze vertelt ook nog wel een goede match te hebben voor de blondine: “Ik heb overigens ook  nog een leuke match voor je. Die ligt ook in scheiding.” Nadat ‘Chantal’ zich heeft omgekleed om een bruidsjurk te passen, zien we niet Annick terugkeren maar de enige echte Chantal.

“Oh nee hoor. Geen volkzanger meer voor mij", vertelt ze in de camera. "Mag ik overigens iedereen bedanken die over mij getwitterd heeft? Ik heb er zo om gelachen en dan vooral om de profielen die erbij stonden."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

MAFS-Chantal schrikt zich dood door De TV Kantine

Kijkers van De TV Kantine konden de actie wel waarderen.

MAFS-Chantal schrikt zich dood door De TV Kantine

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!