Beeld © AVROTROS

Rob Dekay moet wel de Mol zijn als je deze aanwijzingen ziet

13 maart 2020 22:18

Nog een paar uur te gaan en dan wordt eindelijk onthuld wie de Mol is. Met dit jaar maar liefst vier deelnemers in het spel vliegen de complottheorieën de kijkers om de oren. Zijn er dit jaar twee Mollen? Buddy Vedder (25), Miljuschka Witzenhausen (34), Nathan Rutjes (36) en Rob Dekay (33) vertellen het in 'Wie is de Mol?' Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? komt eindelijk haar einde vanavond en zal dan duidelijk maken wie de saboteur van het jaar is. Buddy, Miljuschka, Nathan en Rob zijn de vier finalisten en lijken allemaal even verdacht te zijn. Toch steekt Rob er met kop en hoed bovenuit in de poules. En dat is niet zo gek als je alle aanwijzingen van het programma onder elkaar zet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom het overduidelijk is dat Buddy de Mol is

Zo lijkt het erop dat Robs stem verdraaid werd voor één opdracht. Een kijker heeft namelijk alle effecten eraf weten te halen en dan klinkt het écht als hem. Ook was hij enige die het geldbedrag in de één-na-laatste opdracht compleet verkeerd had gezegd. Het had 1750 moeten zijn, maar hij kwam uit het niets met 1600. Mede door die actie wordt hij ook door zijn tegenstanders verdacht. Zowel Miljuschka als Buddy als Nathan hebben op hem ingezet. Gaan er dit jaar drié kandidaten het bij het juiste eind hebben? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het kan bijna niet anders dan dat Nathan Rutjes de Mol is

Tijdens de lasergame-opdracht wist Rob het ook bont te maken. De singer-songwriter kreeg het zwaar en verloor zowel van de Mol als 400 euro uit de pot. Een andere leuke theorie is die over het spel waarbij de kandidaten 'Wie is de Mol?' in enorme letters bij elkaar moest zien te krijgen. Die letters stonden verspreid over een Chinese markt. Toevallig (of niet) kreeg Rob het voor elkaar om de M, de O én de L neer te zetten in het spel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze aanwijzingen bewijzen dat Miljuschka de Mol is

Het ziet er ook naar uit dat Rob een 'Jan Versteegh'-je deed en stiekem door het beeld liep tijdens de opnames van presentator Rik van de Westelaken. Bovendien zijn dit nog maar een paar van de momenten waarop hij zich verdacht gedroeg. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle kandidaten van de partij bij de grote WIDM-finale

Rob wordt niet alleen verdacht door Miljuschka, Buddy en Nathan, maar door wel meer WIDM-mensen. In de video hieronder zie je welke. De finale van Wie is de Mol? wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!