Beeld © William Rutten

Beau (9) verbluft The Voice Kids-jury met waanzinnig optreden

14 maart 2020 12:55

Met zijn eigen versie van 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran verrast de negenjarige de jury in 'The Voice Kids'. De vier stoelen zijn allemaal omgedraaid voor Beau, die bijzonder rustig de vragen van Ali beantwoordt én daarmee de lachers op z'n hand heeft.

"Ik heb voor het eerst kippenvel"

Ali neemt het voortouw, want hij wil niets liever dan de talentvolle Beau in zijn team krijgen. "Ik heb voor het eerst kippenvel in deze competitie", biecht hij op. "Nou, dat heb ik nog nooit gehoord, maar bij dezen...", antwoordt de jonge zanger. 

Dat is voor Ali meteen de cue om zijn talent van vorig jaar op het podium te halen. Met Silver won hij The Voice Kids en Beau zou zomaar dit jaar met die titel naar huis kunnen gaan. Silver probeert vervolgens om Beau in het team van Ali te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice Kids-kandidaten laten harten kijkers smelten

Maar de strijd is nog niet gestreden, want Anouk wil dolgraag met het talent verder. "Jeetje, wat ben jij bijzonder zeg. Wat zal je familie belachelijk trots op je zijn. Ik ben echt heel erg onder de indruk en ik hoop dat je bij mij komt." 

Miss Montreal: "Lieve Beau, ik heb nog nooit zoiets bijzonders gezien." Ook Marco mengt zich in de strijd om de protegé. "Wat we ook zeggen, het moet jouw avond worden. Het is jouw droom die moet uitkomen en daar willen wij allemaal een stukje aan bijdragen."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss Montreal keert terug als coach bij The Voice Kids

Ali benadrukt dat Beau en Silver zo op elkaar lijken. "Van zilver naar goud zeggen ze dan, hè", reageert Beau ad rem. Ondanks de klik met Ali kiest hij uiteindelijk toch voor een plekje in Team Marco. Eén ding is zeker: de jury en de kijkers zijn nu al gek op het bijdehandje.

De aflevering is terug te kijken via Videoland.

The Voice Kids wordt tegenwoordig zonder Wendy van Dijk gepresenteerd. Zij nam afscheid van haar maatje Martijn Krabbé én het programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!