Beeld © ANP

RTL bevestigt: GTST’s Puck Odolphy vertrekt uit Meerdijk

18 maart 2020 20:36

Slecht nieuws voor de fans van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Opnieuw vertrekt er een personage uit Neerlands langstlopende soapserie. De geraffineerde mode-ontwerpster Puck Odolphy, gespeeld door Annefleur van den Berg (27), pakt namelijk haar biezen om het geluk te beproeven in Rusland. Dat bevestigt RTL vandaag aan RTL Boulevard.

"Ik heb enorm genoten van al het leuks"

De afgelopen tijd is Puck druk in de weer geweest met het ontwerpen van de trouwjurk van boezemvriendin Tiffy. Een prestigieus werkje, waar de krullenbol maar wat trots op is. Ze post dan ook een kiekje van de jurk op een online modeplatform, waarna ze al gauw een berichtje ontvangt van modekenner Valeska Lazarev. De Russische influencer wil de jurk maar wat graag hebben en vraagt Puck dan ook om de jurk af te staan. Dat wil ze weliswaar doen, maar dan wel op één voorwaarde: dat ze aan de slag mag voor het modemerk van Valeska. De deal tussen de dames is vervolgens al gauw beklonken.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bas Muijs maakt comeback GTST: 'Leuk om weer terug te zijn'

Annefleur kijkt zelf terug op een leuke tijd. "Ik heb enorm genoten van al het leuks dat ik heb mogen spelen, de fijne collega’s en de leerzame periode", zegt ze. Eigenlijk had ze nooit de wens om in de soapserie te spelen. "Toch voelt het als een kleine droom die is uitgekomen. Puck is helemaal klaar voor nieuwe avonturen, en ik ook."

Bij Videoland is in de uitzending van donderdag 19 maart te zien hoe Puck afscheid neemt van het fictieve soapdorp Meerdijk. Hiermee komt er na 7 maanden een einde aan de rol van Annefleur in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Op RTL is de aflevering volgende week te zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

GTST-exit: Sjors pakt na 17 jaar koffers uit soapdorp Meerdijk

Eerder vertrok Dilan Yurdakul al uit de serie. In ‘Louisa Laat Ze Weer Lachen’ vertelt ze alles over haar vertrek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!