Beeld © NPO

Spanningen in Dream School lopen hoog op

18 maart 2020 11:18

In het televisieprogramma ‘Dream School’ proberen kickbokser Lucia Rijker (52) en rector Eric van ’t Zelfde (46) een groep schoolverlaters te stimuleren om aan hun toekomst te werken. Maar dat niet alle leerlingen door een deur met elkaar kunnen, bleek gisteren wel in de derde aflevering.

‘’Ik ben alsnog het A-merk en zij het Bonus-merk. Het A-merk is altijd beter, dus je moet erboven staan.’’

Emma (20) en Sana (20) voeren na een paar dagen Dream School al een koude oorlog. Wanneer Emma keukendienst heeft stoot ze per ongeluk een pan tegen het hoofd van Sana die rustig zit te eten. Sana laat dit gaan, maar dat irriteert Emma enorm. ‘’Sorry. Sorry, zeg ik. Oe.. Bitch ass motherfucker’’, scandeert Emma.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Sylvana Simons zorgt voor spanningen met les in Dream School

Emma verwijt Sana ervan dat zij achter haar rug om over haar praat. Sana ontkent dit en zegt dat ze dit wel degelijk in het gezicht van Emma heeft gezegd. ‘’Ik zei tegen Emma: ‘Ik vind dat je boos uit je ogen kan kijken en dat je soms fel kan reageren.’ Niemand heeft wat doorverteld, omdat ik het direct in iemands gezicht zeg.’’

Tijdens de interviewles van Hanneke Groenteman (80) geeft Emma Sana een steek onder water. Wanneer Hanneke wil vertellen over welk onderwerp Sana geïnterviewd gaat worden, valt Emma haar in de rede: ‘’Over schijnheiligheid?’’ Dit tegen het zere been van de klasgenoten die niet weten wat ze horen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

NTR heeft geleerd van derde seizoen Dream School

Aan het einde van de aflevering barst de bom tussen de twintigjarige dames wanneer Emma een een-op-een gesprek met Sana wil. Sana ziet dit niet zitten en dat valt in het verkeerde keelgat bij Emma en er dreigt een gevecht tussen hun. Emma gooit zelfs een flesje drinken naar Sana. Gelukkig worden ze al snel gestopt door Eric van ’t Zelfde die een gesprek aangaat met Emma. "Jij gaat van nul naar honderd binnen drie seconden. Jij bent toch hier om te kijken naar je boosheid", aldus de rector. Volgende week lijkt Emma tot inkeer te komen: "Ik ben alsnog het A-merk en zij het Bonus-merk. Het A-merk is altijd beter, dus je moet er boven staan." Ook zal er een gesprek tussen Lucia, Eric, Emma en Sana plaatsvinden.

Dream School is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO3.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!