Beeld © AVROTROS

Alle Molacties van Wie is de Mol? seizoen 20 op een rijtje

18 maart 2020 15:33

De finale van 'Wie is de Mol?' is zaterdag door bijna vier miljoen mensen bekeken. Buddy Vedder zat al die tijd op het juiste spoor en wist Rob Dekay te ontmaskeren als Mol. Buddy had van de veertig vragen die de finalisten kregen slechts één vraag fout. Erg moeilijk was dat volgens Rob trouwens niet, want hij gaf genoeg hints... 

Buddy ging afgelopen zaterdag met een pot van 13.400 euro naar huis. Een lekker bedrag, maar de Mol heeft er flink wat af weten te snoepen. Rob vertelde in de live-uitzending van dit weekend dat hij speciaal een tattoo heeft laten zetten als aandenken aan het programma. Hij was er supertrots op dat hij de Mol mocht zijn.

Verder werd duidelijk dat Rob zich niet altijd aan de regels van de productie had gehouden en dat kwam soms wat dom over. Toch hadden de kandidaten lang niet door dat hij de Mol zou kunnen zijn. Kijk maar eens naar deze acties:

Voor alle fans die na weken in spanning nu in een zwart gat zijn gevallen, is er ook goed nieuws. Presentator Rik van de Westelaken maakte zaterdag bekend dat er na de zomer een extra reeks wordt uitgezonden. Met het extra seizoen wordt het 20-jarig jubileum van Wie is de mol? gevierd. Molloten hoeven nu dus niet tot volgend jaar te wachten op het programma, maar kunnen nog dit jaar weer op zoek naar de saboteur. 

Wanneer de namen van de kandidaten worden onthuld en wanneer het programma precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Een woordvoerder van AVROTROS liet eerder al wel weten dat het nieuwe seizoen al helemaal is opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Wie is de Mol? is al opgenomen

Leuk zo'n smak geld, maar wat doe je er eigenlijk mee? RTL Boulevard sprak met oud-winnaars over wat zij met hun gewonnen geldbedrag hebben gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonie had al veel eerder WIDM moeten verlaten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!