Beeld © SBS/TALPA

Kijkers houden het niet droog bij emotionele Steenrijk, Straatarm

18 maart 2020 21:59

Het was een emotionele aflevering van 'Steenrijk, Straatarm', waarin de tranen rijkelijk vloeide. Vooral het 'arme' gezin wist de kijkers flink te raken.

"Het raakt me dat ik dat nooit zou hebben"

De kijker maakt kennis met Patricia en haar gezin. Ze is een alleenstaande moeder van drie jonge kinderen en heeft het niet makkelijk. Dochter Denise, zoon Rick en Caitlyn van één hebben allemaal een andere papa en de vaders maken geen deel meer uit van hun leven. Dit maakt dat Patricia in haar eentje opdraait voor de zorg van haar kinderen en ook de enige kostwinnaar is. Door een bizarre constructie is het ook niet zomaar mogelijk om naar een goedkopere woning te verhuizen, waar nu al haar geld naartoe gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Behulpzame buren in Steenrijk, Straatarm raakt kijker

Het gezin ruilt een weekje van leven met feest-dj Maurice Huismans. Hij woont met zijn vriendin en hun driejarige zoontje Chiron in een verbouwde woonboerderij, in Doornspijk. Als creatief brein achter het succes van onder meer de Snollebollekes gaat het Maurice voor de wind.

Patricia is tijdens de aflevering meermaals ontroerd. Ze vertelt dat ze zich vaak te min voelt en erg jaloers is op het leven van anderen. “Het raakt me dat ik dat nooit zou hebben”, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steenrijk, Straatarm-kandidaten stelen harten van kijkers

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Predator’-zusjes uit Steenrijk, Straatarm willen eigen show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!