Beeld © MTV

Dit is de cast van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

19 maart 2020 11:13

Er spoelen vanaf 5 april iedere zondagavond weer een stapel nieuwe exen aan op de stranden van Thailand. Wie er allemaal hun opwachting maken is nog even geheim, maar de acht sexy singles die dit jaar te maken krijgen met de enige echte Tablet Of Terror zijn eindelijk bekend. Wij stellen ze alvast aan je voor.

"Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen hè"

Alessio

De 24-jarige Alessio is een kandidaat om in de gaten te houden. Op het eerste gezicht komt deze Vlaamse man met Italiaanse roots over als een keurige nette jongen, maar is hij dat ook echt..? Alessio gaat in Thailand op zoek naar zowel liefde als lust. Zijn ideale partner heeft donker haar, lichte ogen en een mooie kont. Gaat het Alessio lukken om de ware te vinden, of zorgt deze smooth boy alleen maar voor drama? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Yasmine en Love Island-Martin gaan samenwonen

Ayla

Deze gezellige Brabantse beauty queen is dol op fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Ze valt op lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoos en het liefst ook een zonnebankje. De 24-jarige is een vrolijke en spontane dame, maar wel eentje met een kort lontje die in de villa op zoek gaat naar lust. Zet zij de boel op stelten, of zorgt de komst van een van haar exen voor de schrik van haar leven?

Dante

De man die de harten van iedere dame dit seizoen doet stoppen met zijn looks: de Vlaamse Dante van 22. Als iemand klaar is om de grenzen op te zoeken, dan is hij dat wel. Deze sportieveling heeft naar eigen zeggen alles gedaan op seksueel vlak. Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen. Dante stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel volgen. "Als ik in de villa mijn Barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere Barbie verschijnt die mooier is", aldus de Belg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Temptation-Roshina en Karim op losse schroeven

Dennis 

Alles wat van Dennis is, is van hem. Ondanks dat hij meestal na één keer seks wel weer op iemand is uitgekeken, is deze Haagse man 24/7 bezig met vrouwen. Dennis kan slecht tegen kinderachtig gedrag en dames die denken dat ze alles zijn. Hij heeft geen rem en vindt niets opwindender dan billen. Hij komt dan ook naar de villa voor lust. "Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen hè", aldus de 22-jarigeGaat deze dominante playboy met zijn versiertactiek iedere vrouw in de villa regelen, of zorgt zijn defensieve karakter voor heel veel problemen? 

Julie

De 23-jarige Julie is een echte levensgenieter die dol is op gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get, maar kan ook heel jaloers zijn. Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen en heeft heel veel zin in dit avontuur. Gaat deze enthousiaste en directe tattoo-artieste genieten van haar tijd in de villa, of duikt ze door haar jaloezie het liefst terug de zee in?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Yasmine: 'Ik word gepest op social media'

Levi

De Dominicaans-Antilliaanse Levi van 26 gaat in de Double Dutch-villa vooral op zoek naar lust. Deze personal trainer is dol op vrouwen met mooie billen en ergert zich aan mensen die niet kunnen luisteren en het altijd beter weten. "Ik hoef niet veel moeite te doen", zegt hij over zichzelf.

Lynn

Deze natuurlijke brunette zonder grenzen is de gangmaker op ieder feestje. De 22-jarige heeft niets aan zichzelf laten doen en is dat ook niet van plan. Ze is dol op mannen met humor die voldoende tegengas geven en ook lekker gek durven te zijn. Ze noemt zichzelf de ‘master van de masters’ als het om versieren gaat en gaat het liefst voor mannen die onbereikbaar lijken. Lynn wordt echter snel jaloers en verandert dan in een psycho-versie van zichzelf. Dat belooft wat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Harrie de Dekhengst onthult wie zijn nieuwe vriendin is

Olivia

Ouder, gespierder en groter zijn: dat zijn de eisen waaraan een man moet voldoen om het hart van de Antwerpse Olivia (23) voor je te winnen. Als de prinses van seizoen zes kan ze slecht tegen mensen zonder mening en mannen die veel moeite doen. Ondanks dat ze dol is op haar positie als queen of the villa, zou ze het liefste de ware overhouden aan haar deelname.

Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!