Beeld © The CW

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van Riverdale bij Netflix

19 maart 2020 13:22

Sinds de uitbraak van het coronavirus zit de wereld met z'n handen in het haar. Voor wie even afleiding zoekt en hoopt die te vinden in nieuwe afleveringen van Netflix-hit 'Riverdale' zit het niet mee. De opnames van de Amerikaanse serie liggen stil - en dat blijft voorlopig nog even zo.

Hoewel we de komende tijd geen aflevering van GTST hoeven te missen, zit er voor fans van Riverdale helaas niets anders op dan geduldig afwachten. The CW, waar het tienerdrama in Amerika wordt uitgezonden, heeft een opnamestop en daarom verschijnen er ook bij Netflix geen nieuwe afleveringen.

Aflevering zeventien, genaamd Wicked Little Town, staat pas geprogrammeerd voor 9 april. Niet iets wat direct te maken heeft met het virus, want de break stond al langere tijd op de planning. Volgens Netflix verschijnt er op 16 april ook nog een nieuwe aflevering, maar de kans is groot dat we daarna weer even zonder moeten. Vorige week werden de opnames namelijk stilgelegd in het Canadese Vancouver, nadat een van de medewerkers in contact kwam met het virus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Riverdale-ster zet na drie jaar punt achter relatie

Warner Bros. Television, liet toen in een statement weten: "Ons teamlid wordt op dit moment onderzocht. We werken nauw samen met de autoriteiten in Vancouver om erachter te komen wie er in contact is geweest met ons teamlid. De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, casts en crews zijn altijd onze topprioriteit. Uit voorzorg hebben we de productie van Riverdale voor het moment gestaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze twee acteurs verlaten Riverdale

Riverdale is te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!