Beeld © KRO-NCRV/Boer zoekt Vrouw

BzV-Willem lijkt uitgezocht: deze vrouw bezorgt hem 'tintelingen'

19 maart 2020 14:23

Het nieuwe seizoen 'Boer zoekt Vrouw' is wederom een groot succes, maar helaas kunnen we niet alle boeren op televisie volgen in de zoektocht naar de liefde: de vijf boeren die de minste brieven kregen, zijn uitsluitend online te volgen. Een van hen was boer Willem, die zes brieven in ontvangst mocht nemen.

"Ik geloof in ware liefde"

Wat blijkt? Willem datet er op los. In de speciale online afleveringen zien we hoe Willem zijn eerste date heeft met Rebekka. Het lijkt goed te klikken tussen de twee. Na een kop koffie met gevulde koek, begeven ze zich richting de natuur. In een prachtig gebied wandelen de twee en leren ze elkaar beter kennen. Willem is stapelgek op vogels en er wordt dan ook flink gespot.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dit zijn de eerste beelden van Boer zoekt Vrouw

Rebekka ziet het wel zitten met Willem. “Ik geloof in ware liefde”, vertelt ze voor de camera. “En of Willem de ware liefde is… Op dit moment zeg ik 'ja'. Maar misschien komen we er later achter dat dat niet zo is. Maar voor nu zou Willem zo maar eens mijn ware liefde kunnen zijn.” Ook Willem ziet het wel zitten en als het aan hem ligt komt er zeker een vervolgafspraakje. “Ik heb nog geen kriebels, maar ik heb wel tintelingen.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

BzV-Annemiek wordt een beetje zenuwachtig van haar mannen

De gehele aflevering is hier te zien. 

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond te zien om 20:30 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!