Beeld © RTL

Corona treft Meerdijk: GTST nog maar vier dagen per week op tv

19 maart 2020 14:35

Het coronavirus heeft het opnameschema van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ flink in de war gegooid. Op dit moment worden er geen afleveringen gemaakt en daarom komt RTL met een rigoureus besluit om alsnog te kunnen blijven uitzenden.

"Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers waarborgen"

De zender heeft besloten om vanaf 23 maart vier afleveringen per week uit te zenden in plaats van de gebruikelijke vijf. “In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL bevestigt: GTST’s Puck Odolphy vertrekt uit Meerdijk

Door het aantal afleveringen terug te brengen naar vier kan RTL de soap langer uitzenden. “Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.” De aanpassing geldt ook voor Videoland, waar kijkers steeds een week vooruit kunnen kijken. Ook hier zullen dus maar vier afleveringen per week te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook GTST neemt maatregelen tegen Corona: 'Geen zoenscènes'

Vanaf 23 maart zal Goede Tijden, Slechte Tijden alleen nog maar op maandag tot en met donderdag te zien zijn. Om 20:00 uur op RTL 4. Of vooruit te kijken bij Videoland.

De afgelopen tijd heeft er een ware volksverhuizing plaats gevonden in het fictieve dorpje Meerdijk. Ook Dilan Yurdakul trok de deur van de set achter zich dicht en vertelde aan Louisa Janssen haar verhaal.

Dilan Yurdakul vertelt echte reden van vertrek uit GTST

06:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!