Beeld © KRO-NCRV

Dit is waarom BzV-kandidaat Betty wegging bij Geert Jan

23 maart 2020 15:51

Liefde is nooit te sturen. Daar kwam ook 'Boer Zoekt Vrouw'-kandidate Betty achter, die bij boer Geert Jan logeerde. In de aflevering van gisteren was te zien dat ze haar koffers nog voor het keuzemoment pakte. Maar waarom deed ze dat eigenlijk?

"We bewandelden niet hetzelfde pad"

In een video op de website van Boer zoekt Vrouw legt Betty uit hoe de hooivork in de steel zit. "Het was heel emotioneel op het moment dat ik erachter kwam dat ik weg wilde", begint ze. "Ik was zo emotioneel. Ik vond het gewoon jammer."

Betty was per slot van rekening op de boerderij om de liefde van haar leven te vinden. "Ik wilde heel graag liefde in mijn leven", vertelt Betty. Toch had ze al snel twijfels. "Toen ik op de boerderij was, wist ik heel zeker dat ik eerlijk wilde zijn. Geert Jan en ik lopen niet op dezelfde weg."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

BzV-kijkers gieren om konijnenpak van Geert Jan

Ondanks de mislukte zoektocht naar liefde, heeft Betty toch positieve gevoelens overgehouden aan haar deelname. "Ik heb mezelf op allerlei nieuwe manieren leren kennen. Het programma heeft mij echt een boost gegeven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik trots ben op mezelf", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Botte' boerin Annemiek ergert BzV-kijkers

Wie wél een succesvol Boer zoekt Vrouw-avontuur had, is Boer Henk. Hij is nog steeds samen met zijn Fiona en inmiddels hebben ze ook al kinderen. In onderstaande video vertelt hij wat geheim is tot een succesvolle relatie.

Boer Henk geeft sleutel tot succesvol BzV-avontuur

00:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!