Beeld © RTL

Luuk en Marijke zijn dolenthousiast in Kopen Zonder Kijken

23 maart 2020 21:24

In 'Kopen Zonder Kijken' doet iedere week een stel weer het onvoorstelbare: een huis kopen zonder dat ze weten welk huis het is. Deze week zijn het Luuk en Marijke uit Den Bosch die hun lot aan voor hen twee totale vreemden overlaten.

"Wij gaan hier heel gelukkig worden"

Luuk en Marijke wonen momenteel in een piepklein appartement in Den Bosch. "Onze samenwoon-pilot is geslaagd en nu willen we naar een ruimere woning in Tilburg kijken", vertelt Luuk enthousiast. Marijke was aanvankelijk weinig enthousiast voor Tilburg, maar ze is toch om. "Het is veel leuker dan ik eigenlijk dacht", zegt ze. Dat vindt Luuk maar al te prettig, gezien Tilburg zijn geboortestad komt.

De twee geven aan dat er wel een kinderwens is en dat ze daarom op zoek zijn naar wat groters. Maar die zoektocht is lastiger dan gedacht. "We hebben twintig huizen bekeken. We hebben allerlei dingen al gezien", legt Marijke uit. De twee specialisten vinden het totaal onduidelijk wat Luuk en Marijke nou precies willen. "Ze zitten totaal niet op één lijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Carla en Fred zijn teleurgesteld in Kopen Zonder Kijken

Zonder zelf te weten welk huis ze hebben gekocht, zijn Luuk en Marijke redelijk enthousiast over hun nieuwe huis. "Het ziet er mooi uit, in een leuke buurt. En het is lekker groot", zegt Marijke. Uiteindelijk wordt ze verteld welk huis van hen is en dan vallen er een hoop lasten van hun schouder af. "Ik ben zo blij dat het die andere huizen niet zijn", vertelt Marijke.

Eenmaal binnen verdwijnt het enthousiasme al snel. "Dit zouden we dan niet gekocht hebben", vertelt Luuk. "Er moet nog echt wel iets van gemaakt worden", vervolgt hij. "Ik weet niet of ik er nou blij van word, of dat ik nu verdrietig ben", vult Marijke aan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Alsnog een happy ending na valse start in Kopen Zonder Kijken

Ondanks de twijfels besluit het stel om toch door te gaan met de koop van het huis. Uiteindelijk ondergaat hun huis een complete verbouwing. En als ze dán binnenkomen is er enkel nog enthousiasme. "Wij gaan hier heel gelukkig worden", zegt een glunderende Marijke. "De komende jaren blijven wij hier zeker wel wonen", vult Luuk aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!