Beeld © Annoeska Philips

Chateau Meiland weer van start: hysterie op Tenerife

23 maart 2020 21:24

Het nieuwste seizoen van 'Chateau Meiland' is in première gegaan. Het gezin gaat op vakantie. En dat is hard nodig. Iedereen zit er flink doorheen, vooral Martien. Om een beetje op te laden gaan ze met z'n allen naar Tenerife en dat wordt uiteráárd weer een hysterische boel.

"Ik ben gewoon heel erg moe"

Voor de familie is óp vakantie gaan eigenlijk ook een gedoe. "Je moet dan alles weer zo voorbereiden. Het is eigenlijk nog harder werken dan normaal", zegt Martien. "Maar ik ben gewoon zo moe. Ik moet gewoon even weg." Ook Erica hunkert naar een warm zonnetje. "We gaan eindelijk een keertje zelf genieten."

Eenmaal aangekomen, na een dolle autorit, opTenerife is iedereen door het dolle heen. "Wat is het hier een mooi weer." Vervolgens gaat de familie zo snel mogelijk naar het zwembad, of zoals ze het zelf noemen: 'de piscine'. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Meilandjes in penibele situatie

De familie geniet volop op Tenerife. Ze laten zich verwennen door de schoonheidsspecialiste, luieren bij het zwembad en gaan lekker stappen. Tot slot gaat de familie op een jeepsafari. Ze genieten zich helemaal suf. "We hadden het ook echt even nodig", zegt Martien.

De kijkers thuis zijn weer bijzonder blij dat Martien, Erica en de rest weer te zien zijn op de kijkbuis, gezien de situatie rondom het coronavirus.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

De opnames van het nieuwste seizoen Chateau Meiland hebben uiteraard plaatsgevonden vóór de coronacrisis. Inmiddels zijn de Meilandjes weer terug in Frankrijk en ook zij ondervinden flinke hinder van het coronavirus.

Het corona-noodlot slaat ook toe bij de familie Meiland

00:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!