Beeld © ANP

Antoinette Hertsenberg reageert op DWDD-blunder

24 maart 2020 14:38

Antoinette Hertsenberg zorgde maandagavond totaal onbewust voor een grappig moment op de nationale televisie. Tijdens een optreden van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi in 'DWDD' kwam ze ineens in beeld terwijl ze haar programma 'Radar' aan het repeteren was.

"Het had veel erger kunnen zijn"

Terwijl Willeke, Waylon en Wibi - ook wel 'de 3W's' - het nummer 'Samen Zijn' ten gehore brachten, zagen de kijkers thuis ineens Antoinette in de studio van Radar. Na ongeveer twintig seconden was toch weer het optreden in de studio van DWDD te zien, maar toen werd er al volop over de blunder getweet.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André van Duin ontroert in DWDD met vertolking van La Bohème

In de ochtendshow van Radio 538 reageert Antoinette op het voorval. "Ik was me van geen kwaad bewust", begint de presentatrice. "Ik dacht: ik ga gewoon even de promo repeteren. En pas een aantal minuten later kreeg ik appjes binnen met de vraag: hoe was het bij DWDD?"

Gelukkig was Antoinette gewoon te zien terwijl ze professioneel aan het repeteren was. "Het had veel erger kunnen zijn", zegt ze. We herinneren ons allemaal nog wel het befaamde 'boobies'-fragment van Eva Jinek. Dát is Antoinette in ieder geval niet overkomen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

DWDD-optreden Waylon, Wibi en Willeke komt binnen bij de kijker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!