Beeld © RTL

Vroege zomerstop GTST door corona? 'Nog niet besloten'

24 maart 2020 17:23

Soapliefhebbers uit eigen land kregen gisteren een enorme klap te verduren: volgens het 'AD' kunnen 'GTST'-fans namelijk rekenen op een vervroegde zomerstop. De serie zou niet voldoende afleveringen hebben kunnen maken door de coronacrisis en al halverwege mei moeten stoppen. Maar de krant bleek iets te voorbarig.

"We praten over verschillende mogelijkheden"

Door de coronamaatregelen worden er al een tijdje geen opnames meer gemaakt van Goede Tijden, Slechte Tijden. De opnames van 's lands langstlopende soap liggen al sinds 16 maart stil en om te voorkomen dat de afleveringen opraken, is er besloten om nog maar vier keer per week uit te zenden. Volgens het AD redden ze het daar echter niet mee en houden ze het nog maar tot halverwege mei vol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL bevestigt: GTST’s Puck Odolphy vertrekt uit Meerdijk

Een woordvoerder van Endemol Shine, dat GTST maakt, laat aan RTL Boulevard weten dat er van een vervroegde stop echter vooralsnog geen sprake is. “We praten over verschillende mogelijkheden. Een van de opties is mogelijk eerder stoppen, maar dat besluit is nog niet genomen.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eerste beelden terugkeer Stefano Sanders in GTST

Het eerder stoppen zou een enorme domper zijn voor de cast en fans. Dit jaar vindt namelijk het 30-jarig jubileum van de serie plaats.

Eerder keerde nog Bas Muijs terug in Meerdijk, hij vertelde er in RTL Boulevard alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!