Beeld © ANP

Makers The Simpsons azen op Harry en Meghan

25 maart 2020 04:52

De producenten van animatieserie 'The Simpsons' hopen de Britse prins Harry (35) en zijn echtgenote Meghan (38) te strikken voor een gastrol. Het onlangs naar Canada verhuisde paar zou dan de stemmen inspreken van animatieversies van zichzelf.

"Ik hoor dat ze op zoek is naar voice-overwerk"

Op de vraag naar zijn plannen met de serie de komende tijd, laat producent Al Jean aan het Britse magazine Radio Times weten wel met Harry en Meghan in zee te willen. "Ik hoor dat ze op zoek is naar voice-overwerk", grapt hij daarbij, verwijzend naar het gerucht dat de prins onlangs bij Disneybaas Bob Iger aandrong op een stemrol voor Meghan. "Dus als ze dit lezen, bel ons eens!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Jackson-aflevering van The Simpsons niet op Disney+

Ook activiste Greta Thunberg staat op het verlanglijstje van de makers van The Simpsons. Zij zouden een animatieversie van de Zweedse tiener graag kennis laten maken met oudste dochter des huizes Lisa Simpson.

Prins Harry en Meghan Markle hebben hun laatste verplichtingen inmiddels voldaan voor het Britse koningshuis. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden is Meghan "oplucht om klaar te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!