Beeld © ANP

Frans Bauer kon programma niet van zich afzetten

25 maart 2020 05:33

Tijdens de opnames van zijn programma 'Goed voor elkaar' nam Frans Bauer (46) de emotionele verhalen die hij hoorde vaak mee naar huis. "Ik ben heel gevoelig en sommige dingen kon ik niet van me afzetten", aldus de zanger woensdag in 'De Telegraaf'.

"Veel beroepen zijn onderbelicht en deze werknemers hebben vaak niet eens door dat zij het verschil maken"

In de serie zet de zanger 'gewone' mensen die zich inzetten voor anderen in het zonnetje. "In het leven lopen we met elkaar de polonaise als het goed gaat, maar wie biedt jou die paraplu aan als het regent?", vraagt de presentator zich in het gesprek met de krant af.

De Brabander merkte dat veel mensen in zorgberoepen hun werk vanzelfsprekend vinden. "Maar dat is het niet", aldus Frans. "Veel beroepen zijn onderbelicht en deze werknemers hebben vaak niet eens door dat zij het verschil maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer denkt na over terugkeer reallifesoap

Voor het programma vloog de zanger onder meer mee met de bemanning van een traumahelikopter. Die dag zag hij een slachtoffer voor zijn ogen sterven. "Je hoort dat ding wel eens over je huis vliegen en dan weet je dat het erg is, maar het is wat anders als je meevliegt. En die mensen maken wel tien van die ritjes per dag."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Frans Bauer gaat voor internationale doorbraak

"We kunnen niet leven met enen en nullen" gaat niet helemaal op voor Frans Bauer en Donnie. De twee hebben namelijk een prachtige mijlpaal bereikt met hun nieuwe hit 'Geen Centen, Maar Spullen'. Bekijk hun reactie hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!