Beeld © ANP

LuckyTV gaat door ná het einde van DWDD

25 maart 2020 18:22

Dat 'De Wereld Draait Door' vrijdag voor de allerlaatste keer wordt uitgezonden, betekent niet dat kijkers ook afscheid moeten nemen van de populaire rubriek LuckyTV. Sander van de Pavert, de bedenker en maker van de satirische filmpjes, belooft online door te gaan.

"Ik heb er nog steeds ontzettend veel lol in"

Het worden er geen vijf per week, maar Sander wil graag blijven doorgaan. "Ik heb er nog steeds ontzettend veel lol in", zegt hij woensdag in De Coen en Sander Show op Radio 538.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom komt uit voor LuckyTV-bedenker Sander van de Pavert

Al bijna vijftien jaar zijn de filmpjes van LuckyTV bijna dagelijks te zien aan het einde van DWDD. Dit laatste seizoen werd dat, op verzoek van Sander zelf, minder. "Het kostte me zoveel werk en je wil ook weleens wat anders. Soms heb je daar ruimte en rust voor nodig en die besloot ik mezelf te gunnen."

Sander komt hoogstwaarschijnlijk niet zelf meer in de studio tijdens een van de laatste afleveringen, maar dat vindt hij niet erg. "Ik ben vaak zat in het zonnetje gezet, vind ik. Het zijn bovendien ook rare weken, uitzendingen zien er anders uit en gaan over andere dingen dan Sander van de Pavert nog eens feliciteren en veren in zijn reet steken."

Wel is er wellicht nog een LuckyTV te zien. "Ik hoop de komende drie dagen nog wat te doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!