Beeld © Getty Images

Miley Cyrus doet bijzondere onthulling rondom Hannah Montana

26 maart 2020 13:34

Miley Cyrus (27) heeft besloten om deze quarantaine-tijd te gebruiken om een heuse talkshow op te zetten. Op Instagram gaat ze regelmatig live onder de naam 'Bright Minded: Live With Miley'. Dit keer had ze niemand minder dan Hilary Duff (32) te gast en doet ze een bijzondere onthulling.

"Ik wil je daarom bedanken voor de inspiratie"

De twee voormalig Disney-sterren hadden een hoop te bespreken. Zo onthulde Miley dat zij stiekem stik jaloers was op Hilary. Ze was een grote fan van de actrice en de serie Lizzy McGuire. Hilary was dan ook de reden waarom Miley auditie deed voor de rol van Hannah Montana.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus staat meer in contact met fans door coronavirus

Miley zag Hilary optreden en wilde sindsdien maar een ding: precies hetzelfde doen als wat Hilary deed. “Ik ben daarom naar Los Angeles gevlogen zodat ik auditie kon doen voor Disney en uiteindelijk kreeg ik de rol. Ik deed het niet, omdat ik een zangeres of actrice wilde worden, maar omdat ik jou wilde kopiëren”, legt ze uit.

“Ik wil je daarom bedanken voor de inspiratie”, vervolgt de Wrecking Ball-zangeres. “Ik had hier nooit gezeten als jij me niet had laten zien hoe dat moest.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus is klaar met hamstergekte

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!