Beeld © AVROTROS

Angela Schijf over opnames laatste seizoen Flikken Maastricht

26 maart 2020 15:31

Het is een sterk contrast met hoe ze er vorig jaar bij liepen, aldus Angela Schijf (40). Tijdens de opnames van het 14e seizoen van 'Flikken Maastricht' was er nog geen sprake van corona en voelde het allemaal heel anders aan dan nu, schrijft de actrice op Instagram.

"Ik denk aan iedereen die zo hard werkt om deze nieuwe waarheid de baas te kunnen zijn"

Angela blikt terug op de opnames van het veertiende seizoen van Flikken Maastricht op Instagram. Net als vele andere Nederlanders zit ze thuis door het coronavirus. Het is een gek gevoel voor de actrice. "Ik voel me heel nederig bij wat er allemaal gebeurt in de wereld", schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Schijf kondigt Meisje van Plezier seizoen 3 aan

Bovendien bedenkt Angela dat ze tijdens de opnames vaak mondmaskertjes droegen, omdat ze "in oude gebouwen vol stof en narigheid" moesten draaien. "Bizar hoe hoognodig ze nu zijn voor veel belangrijker zaken dan televisie maken", vindt ze nu. Samen met haar gezin zit ze ook thuis en weten ze zich te vermaken. "We ruimen de kelder eindelijk eens op en ontdekken dat we veel meer bordspellen hebben dan we dachten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keert na Cas Jansen nu ook Angela Schijf terug in GTST?

Maar er is ook minder goed nieuws. "De opnames van Meisje van Plezier zijn vanzelfsprekend ook afgelast vanwege de maatregelen die we moeten treffen voor ons aller gezondheid", verklaart Angela. "Het is van levensbelang dat we nu zorgdragen voor elkaar. Ik denk aan iedereen die zo hard werkt om deze nieuwe waarheid de baas te kunnen zijn. Er kan niet genoeg geapplaudisseerd worden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Schijf binnenkort weer te zien als Meisje van Plezier

Ook wil Angela iedereen een hart onder de riem steken. "Laten we vooral allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat gedaan moet worden. Blijf thuis", aldus de actrice. "En als je er ook een beetje somber van wordt: kijk naar iets moois, lees iets nieuws, wees even stil. Ook dat verbindt." 

In de video hieronder blikken zowel Angela als haar partner in crime Victor Reinier vooruit op het nieuwste seizoen van Flikken Maastricht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!