Beeld © RTL

De TV Kantine neemt DWDD-blunder op de hak

27 maart 2020 09:39

‘De TV Kantine’ wist in de meest recente aflevering goed in te spelen op de actualiteit. Niet alleen stond de aflevering geheel in het teken van ‘De Wereld Draait Door’, ze maakten ook nog een knipoog naar een kleine blunder eerder deze week.

In de speciale DWDD-uitzending van De TV Kantine zagen we hoe Maarten Heijmans in huid kroop van Matthijs van Nieuwkerk. Kijkers waren vol lof over de imitatie, maar vooral het einde van de uitzending wist het publiek te verbazen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie 'doet' André Hazes in De TV Kantine?

Aan het einde zien we hoe Marc-Marie Huijbregts, gespeeld door Carlo Boszhard, een speciaal nummer zingt voor Matthijs. Midden in het nummer wordt de uitzending ineens onderbroken door het programma Radar en zien de kijkers plotseling Antoinette Hertsenberg in beeld verschijnen.

Hiermee is De TV Kantine actueler dan ooit te. Precies dit gebeurde namelijk in de echte DWDD-uitzending van 23 maart. Tijdens het optreden van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi verscheen plotseling Antoinette in beeld, zonder dat zij er erg in had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder blinkt uit als drag in De TV Kantine

De actie van De TV Kantine wordt door de kijker erg gewaardeerd en Twitter staat er dan ook vol mee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!