Beeld © Netflix

Netflix helpt je het weekend door met nieuw seizoen Ozark

27 maart 2020 12:41

Hoewel we momenteel grotendeels in quarantaine zitten, moeten we ook niet vergeten dat het bijna weekend is. Het ideale moment om Netflix aan te slingeren. Gelukkig hebben ze nu iets nieuws toegevoegd.

De streamingdienst heeft het derde seizoen van Ozark online gezet. In totaal zijn er tien gloednieuwe afleveringen online gekomen, van ieder een uur. Dat betekent tien uur aan binge-materiaal. Kun je zondag weer beginnen met een andere serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Ozark snel terug bij Netflix

Voor wie vergeten was waar Ozark ook alweer omdraait, een kleine recap. Het verhaal gaat over financieel adviseur Marty Byrde (Bateman) die met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri verhuist. Daar moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar witwassen voor een drugsbaas. In de eerste trailer zagen we al dat Marty en zijn vrouw Wendy nog altijd mot met elkaar hebben.

De noodgedwongen drugsdealers proberen hun levens weer op de rit te krijgen en ondertussen is er een casinoboot die de nodige problemen veroorzaakt. De twee proberen het tij te keren door naar een huwelijksconsulent te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mocro Maffia-cast hint op derde seizoen van hitserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!