Beeld © Nickelodeon

Ariana Grande verlangt terug naar haar knalrode kapsel

27 maart 2020 15:12

Ariana Grande is momenteel niet meer weg te denken uit de hitlijsten, maar ook de 26-jarige zangeres is ergens begonnen. Veel mensen kennen haar al sinds de populaire Nickelodeon-serie ‘Victorious’ en dat is volgens Ariana een van de mooiste periodes uit haar leven.

"Ik wil gewoon even zeggen hoe dankbaar ik ben"

Het is op de kop af tien jaar geleden dat de serie voor het eerst te zien was en daar blikt de zangeres dan ook graag op terug. Op haar Instagram deelt de zangeres verscheidende foto’s uit deze periode. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geobsedeerde fan opgepakt bij huis Ariana Grande

“Tien jaar Victorious. Ik wil gewoon even zeggen hoe dankbaar ik ben en altijd zal zijn voor deze show en deze periode uit mijn leven. Ik kon mijn tienerjaren niet met een leukere, grappigere en getalenteerdere groep mensen doorbrengen.”

Ariana speelde in de serie de rol van Cat Valentine, die altijd ietwat dommig overkwam. “Soms denken mensen dat ik nog steeds zo praat en ben. Ik mis dat we in de problemen kwamen tijdens de lessen, of dat we niet mochten lachen op de set.” Ze mist het zelfs om met knalrood haar rond te lopen. “Bedankt iedereen voor de speciale jaren en dat jullie in mijn leven zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ariana Grande al maanden samen met nieuwe liefde'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!