Beeld © SBS Veronica Inside 27-03-2020

Nieuwe look René van der Gijp maakt heel wat los op Twitter

28 maart 2020 12:43

René van der Gijp (58) heeft de kijkers van 'Veronica Inside' gisteravond iets om te lachen gegeven. Vanwege de coronacrisis moet de oud-profvoetballer zijn eigen visagie doen, maar hij is een beetje uitgeschoten met de zelfbruiner...

"Alsof je twee weken aan de Costa del Sol hebt gelegen"

Zijn collega's, Wilfred Genee en Johan Derksen, gaan helemaal stuk als René in beeld komt. "René heeft zichzelf geschminkt", verduidelijkt de normaal zure Johan. "En dat is niet zo goed gelukt... Jij dacht zeker dat je het hele doosje erop moest smeren. Of ze hebben je een doosje schoensmeer gegeven?" waarna hij in lachen uitbarst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van der Gijp gaat trouwen

Ook Wilfred weet niet wat hij ziet. "Alsof je twee weken aan de Costa del Sol hebt gelegen", vergelijkt hij het tintje van de voetbalanalist. Gelukkig kan René er zelf wel om lachen. "Alsof ik het doosje van Dries Roelvink heb gekregen", dolt hij met ze mee.

Ook op Twitter is zijn oranje kleurtje trending. Zo wordt René vergeleken met Donald Trump, terwijl een andere kijker zich hardop afvraagt of hij wel het goede programma voor zich heeft...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Abbey Hoes in tranen na opmerking Veronica Inside

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wilfred Genee gaat héél ver om de RadioRing te bemachtigen

Iedereen zit momenteel thuis, je zou denken dat dat gouden tijden zijn voor YouTube-sterren als Dylan Haegens en Kalvijn. Maar niets is minder waar. Ook zij moeten hun carrière noodgedwongen op een lager pitje zetten.

YouTubers krijgen zware klap te verduren door coronacrisis

03:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!