Beeld © RTL

Foto's bewijzen dat dit Temptation-koppel nog altijd samen is

28 maart 2020 16:52

Volgens fans van 'Temptation Island' is het overduidelijk dat Karim en Roshina nog altijd samen zijn. Hoewel hun relatie op losse schroeven lijkt te staan, bewijzen deze foto's iets anders.

Liep Karim eerder nog rond met het idee een einde te maken aan de relatie, vooralsnog heeft hij deze stap niet ondernomen. De tortelduifjes plaatsen namelijk afgelopen januari, na de opnames, alle twee een aantal vakantiekiekjes die wel erg veel weg hebben van elkaar...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Melissa uit Temptation reageert op meesmokkelen telefoon

En dat terwijl hij eerder in de villa nog loslippig was tegenover verleidster Cheyenne. "Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed. Zij denkt echt dat ik een ander persoon ben. Zij denkt dat ik anders bij haar ben dan bij mijn vrienden", deed Karim een boekje open. "Mijn omgeving, mijn vrienden zeggen allemaal: ‘Laat haar gewoon gaan.' Het gaat al zo lang niet goed, maar nog altijd zijn we bij elkaar. Waarom?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation-ster was al eens verloofd

Als je meedoet aan een programma weet je dat je Instagram onder de loep wordt genomen. Zo weet ook Daniël, die afgelopen seizoen te zien was in Love Island. Voor RTL Boulevard nam hij deze video op:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Karim openhartig over onzekerheid en moeilijke jeugd

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!