Beeld © All You Need Is Love

Dierbare boodschap voor 80-jarige Piet in All You Need Is Love

29 maart 2020 13:39

De 80-jarige Piet zit in een verzorgingstehuis en krijgt normaal gesproken elke dag bezoek van zijn vrouw. Door het coronavirus is dat nu even niet mogelijk en daarom heeft Robert ten Brink een speciale verrassing voor hem geregeld. 

"Dit kunnen ze ons nooit meer afpakken"

Als Piet oog in een oog komt te staan met Robert, natuurlijk wel op 1,5 meter afstand, weet hij niet wat hij meemaakt. De All You Need Is Love-presentator heeft twee bijzondere boodschappen met zich meegebracht, die hij hem graag wil laten zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo worden de kandidaten van All You Need Is Love geselecteerd

De 80-jarige begint meteen te huilen als zijn familie in beeld verschijnt en hem een hart onder de riem steekt. "Wat lief", weet hij nog net uit te brengen. Ook zijn vrouw Nellie wil nog iets tegen hem zeggen: "We hebben het alle twee wel een beetje verdiend. Donkere dagen en ik mag je niet opzoeken... Het valt ons alle twee ontzettend zwaar, maar dit is leuk en we houden het vol samen."

Zondag is het paar 44 jaar getrouwd, iets wat ze helaas niet samen kunnen vieren. "Ook al is het op afstand, dit kunnen ze ons nooit meer afpakken", vertelt Nellie aan haar man. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Robert ten Brink over zijn ultieme hoogtepunt van 2019

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!