Beeld © ANP

Beau Blijft Binnen komt met doordeweeks alternatief

30 maart 2020 08:28

Beau van Erven Dorens was afgelopen weekend twee avonden te zien was met zijn thuisprogramma 'Beau blijft binnen' op RTL 4. In navolging daarvan gaat hij samen met een aantal andere BN'ers maandag door met het maken van huiskamertelevisie onder de naam IedereenLive.

"Met IedereenLive brengen we al onze woonkamers met elkaar in verbinding"

Beau gaat het programma samen met onder anderen Aldith Hunkar, Thomas van Luyn, Johan Fretz, Alexander Klöpping, Romana Vrede, Nazmiya Oral, Roel Maalderink, Martijn de Greve, Henk Leegte, Thomas Hogeling, Atta de Tolk en Stefano Keizers maken. De presentatoren schakelen van woonkamer naar woonkamer om verhalen te verzamelen uit het hele land.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zijn weg van 'hartverwarmende' Beau Blijft Binnen

Wat betreft de initiatiefnemers John de Zwart en Martijn de Greve wordt IedereenLive de nationale verbindingszender. John: "In deze crisistijd zit iedereen thuis. Met IedereenLive brengen we al onze woonkamers met elkaar in verbinding. Op deze manier wil de zender - juist nu - de saamhorigheid bevorderen."

In het programma is heel Nederland zowel gast als publiek. Alles kan: vertellen over je nieuwe opruimskills, een verjaardagslied zingen voor je oma of een serenade brengen aan je grote liefde. Iedereen kan via Whatsapp zijn verhaal delen, waarna je wordt uitgenodigd voor de uitzending.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens maakt tv vanuit zijn woonkamer

IedereenLive is van maandag tot en met vrijdag van 14:00 en 17:00 te zien via SALTO en via YouTube en Facebook. De presentatie wordt maandag verzorgd door Beau van Erven Dorens, Nazmiye Oral en Stefano Keizers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!