Beeld © EO

The Passion komt tóch met speciale jubileumeditie

30 maart 2020 10:57

Ondanks het coronavirus wil 'The Passion' hun jubileumjaar vieren. Op Witte Donderdag wordt het spektakel uitgezonden en het belooft een "actuele en aangepaste versie" te worden.

"Het verhaal sluit zo goed aan bij alle gevoelens die er nu spelen"

The Passion bestaat alweer tien jaar en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom komt het muziekspektakel met een speciale editie, die er net iets anders uitziet dan normaal door het heersende coronavirus. Dit keer is het zonder live band en zonder publiek, maar mét een online processie, een live vertelling die afgewisseld wordt met scènes en liedjes uit de afgelopen negen uitvoeringen én het welbekende Passion-kruis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trijntje Oosterhuis: 'Terecht dat The Passion niet door kan gaan'

Johnny de Mol neemt de taak als verteller op zich en Anne-Mart Zwart doet het live verslag. "Het is echt heel bijzonder dat we in deze bizarre tijden dit paasverhaal alsnog zo dicht bij de mensen kunnen vertellen", aldus Johnny. "Het verhaal sluit zo goed aan bij alle gevoelens die er nu spelen: angst en verdriet; maar ook geloof, hoop en liefde." 

The Passion: 'Geef mij nu je angst' is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO1. De hoofdrolspelers van vorig jaar deden hun verhaal over het succes van het programma bij RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!