Beeld © RTL

Barbra en Albert-Jan vinden droomhuis in Kopen Zonder Kijken

30 maart 2020 21:34

In 'Kopen Zonder Kijken' doet ieder stel iedere week het onvoorstelbare. Ze kopen een huis zonder dat ze zelf weten wélk huis ze kopen. Deze week zijn het Barbra en Albert-Jan die de controle volledig uit handen geven.

"Ik had veel verwacht, maar dit overtreft alles"

Het stel zoekt al ruim anderhalf jaar naar een geschikte woning in Breda, maar vangen steeds bot. Vandaar dat Martijn Krabbé en zijn team hen komen helpen. De twee vinden het moeilijk om het eens te worden over het soort huis dat ze willen, omdat ze een andere smaak hebben. "Ik houd meer van een jaren '30 woning", vertelt Barbra. Albert-Jan ziet meer in nieuwbouw.

Zelf klussen is ook geen optie. "Twee linkerhanden", legt Albert-Jan uit. "En ik heb er ook niet zo veel affiniteit mee." Het stel is de wanhoop nabij en daarom doen ze mee aan Kopen Zonder Kijken

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Luuk en Marijke zijn dolenthousiast in Kopen Zonder Kijken

Het is vooral Barbra die het lastig vindt om alles los te laten. "Ze zouden drie maanden de tijd nemen om iets te vinden. Het duurt nu al drie maanden en ik slaap er slecht van, dus ik hoop dat het goed komt." Uiteindelijk vinden de deskundigen toch een huis voor het stel.

Als Barbra en Albert-Jan uiteindelijk zien welk huis van hen is, zijn ze opgelucht. "Hier zijn we heel blij mee", aldus Barbra. "Dit is echt een opluchting", vult Albert-Jan aan. Toch is hij kritisch. "Ik heb het idee dat er nog heel veel moet gebeuren om het in onze stijl te krijgen." Hoe verder ze het huis in komen, hoe zenuwachtiger ze worden. "Ik hoop dat er genoeg geld over is om het te verbouwen. Ik ben me kapot geschrokken", aldus Albert-Jan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carla en Fred zijn teleurgesteld in Kopen Zonder Kijken

Nadat het volledige team het huis heeft verbouwd, is het een totaal andere woning. En wanneer Barbra en Albert-Jan dan 'thuiskomen', vallen hun monden open. "Ik had veel verwacht, maar dit overtreft alles", zegt Barbra. "Het is een droomhuis. Van beneden tot aan de zolder. Het is helemaal geweldig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!