Beeld © RTL

Populaire serie Mocro Maffia krijgt derde seizoen

01 april 2020 14:25

De Videoland-serie ‘Mocro Maffia’ is ongekend populair en een groot succes voor de streamingdienst. Dat er na het succesvolle eerste seizoen een tweede kwam, was dan ook geen verrassing. Ook het tweede seizoen is een groot succes en daarom kan een derde natuurlijk niet uitblijven.

"Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste"

“Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste", laat hoofdrolspeler en Creatief Producent Achmed Akkabi weten. "Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mocro Maffia-cast hint op derde seizoen van hitserie

Het tweede seizoen van de serie stond oorspronkelijk gepland om op 2 april van start te gaan, maar Videoland besloot om de serie eerder beschikbaar te stellen. Inmiddels is de hele reeks te bingen en het is nog heftiger dan het eerste seizoen.

In het eerste seizoen van Mocro Maffia zagen we hoe de vrienden Romano Tevreden, De Paus en Potlood overstappen van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Al snel hebben ze de volledige cocaïnehandel in handen. Toch gaat het flink mis en worden ze elkaars vijanden. Ondertussen volgen we het verhaal van Muis, die langzaam maar zeker in de criminaliteit verzeild raakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mocro Maffia-cast geeft voorproefje van nieuwe seizoen

Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!