Beeld © Linelle Deunk

BzV-Steven reageert op vertrek uit programma en lieve reacties

2 april 2020 17:27

Kijkers van 'Boer zoekt Vrouw' wisten niet wat ze meemaakten toen Annemiek afgelopen zondag Steven naar huis stuurde. Haar actie was al snel trending op Twitter, waar lovend over Steven werd gesproken. "Heel fijn om te merken dat mijn bijdrage aan 'Boer zoekt Vrouw' iets heeft los kunnen maken", zegt hij daar nu over.

"De situatie maakt dat ik momenteel niet de rust in mijn hoofd heb om deze brieven en berichten te lezen met de aandacht die ze verdienen"

Op het Instagram-account van het programma laat Steven weten iedereen te willen bedanken voor de liefdevolle reacties. De BvZ-kandidaat heeft een aantal jaar geleden kanker gehad, waardoor hij soms wat minder energie heeft en wat stiller is. "De situatie maakt dat ik momenteel niet de rust in mijn hoofd heb om deze brieven en berichten te lezen met de aandacht die ze verdienen. Er kan dus wat tijd overheen gaan voordat je hier iets op hoort."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steffi en Marnix uit BzV krijgen bijzondere liefdesbaby

Ondanks alles kijkt hij positief terug op het avontuur. "Het is iets wat je één keer in je leven doet en wat heel veel mensen niet meemaken. Ik denk dat ik nog wat meer bevestiging heb gekregen dat ik gewoon mezelf mag zijn. Ook al ben ik niet de persoon die altijd even vrolijk en gezellig is. Ook dat ben ik..." vertelt hij op de website van Boer zoekt Vrouw. "Daarnaast is Steven iemand die ook ziek is geweest en dat nog wel met zich meedraagt. Dat is ook iets wat een toekomstige partner moet accepteren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers zijn niet blij met actie van boerin Annemiek

Het koestert dan ook geen wrok tegen Annemiek en wenst haar al het geluk in de wereld. "Ik weet niet of dat met een van de mannen is die ze in de logeerweek heeft leren kennen of dat het een ander is, maar ze is nog jong. Dus dat zal vast goed komen."

Achteraf gezien heeft hij wel het gevoel dat hij al een beetje verliefd was, vooral in de periode naar de logeerweek toe. Steven: "Maar als ik daar serieus op terugkijk, dan denk ik dat ik meer verliefd was op het idee dat zij misschien wel de vrouw van mijn leven was."

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.25 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!