Beeld © De TV Kantine

Elise Schaap gekroond tot koningin van De TV Kantine

02 april 2020 22:13

Elise Schaap (37) zorgt met haar meesterlijke typetjes elke week weer voor flink wat verbaasde kijkers van 'De TV Kantine'. Zitten ze nu naar de echte Chantal Janzen te kijken of..? Fans zijn het dan ook unaniem met elkaar eens: Elise is dé held van het programma.

"Dikke credits voor Elise Schaap"

Chantal Janzen, Ryanne van Dorst, Nienke Plas, Nikkie Plessen, Samantha Steenwijk, Britt Dekker, Anna Nooshin en zelfs Duncan Laurence; Elise Schaap draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen aflevering, die volledig in het teken staat van het songfestival, haalt ze nog één keertje alles uit de kast. Tot groot genoegen van al haar fans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Net echt: De TV Kantine speelt Vis a Vis na

In de allerlaatste aflevering schoven diverse oud-deelnemers van het Eurovisiesongfestival aan bij Op1. Ondanks dat het festival niet doorgaat, ging het met The Common Linnets, Anouk, Lenny Kuhr, Chantal Janzen en Duncan Lawrence over het wel en wee van het muziekfestijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Elise Schaap kruipt in de huid van Duncan Laurence

Volgende week is de voorlopig laatste aflevering van De TV Kantine te zien, waarin we de making-off te zien krijgen. Kijk de aflevering van vanavond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!