Beeld © Ben Zander - Raw Productions

Grigor uit Temptation reageert op roddels over geaardheid

03 april 2020 13:51

'Temptation Island'-verleider Grigor (28) is langzaam het hart van Roshina aan het verleiden. Toch denken veel kijkers dat hij eigenlijk meer op mannen valt. In de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' reageert hij op deze geruchten.

"Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb"

Volgens de Vlaamse stylist klopt er niets van de roddels. Hij wil dan ook een misverstand uit de wereld helpen: "Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb." Eerder vertelde de spierbundel al dat hij vaak zijn zelfverzekerdheid gebruikt om dames te lokken. Zijn tactiek? De beste vriend worden van de dames en hen troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden. "Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars”, aldus de verleider. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island

Een leugentje om bestwil is hem dan ook niet vreemd, want hoewel hij close lijkt met Roshina is dat volgens hem allemaal een spelletje. "Al speel ik een rolletje, want geen enkele van de dames is mijn ding", aldus Grigor.

Hij was niet altijd zo'n krachtpatser. "Als prille tiener was ik verlegen tegenover meisjes. Ik was een mager ventje en dacht: ze zien mij toch niet staan. En ik durfde niet op een meisje af te stappen", vertelde hij eerder in weekblad TV Familie. "Toen leerde ik mensen kennen die bezig waren met fitness en begon ik me op m’n lichaam toe te leggen. Naarmate ik meer en meer spieren kweekte, groeide mijn zelfvertrouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Amber doet uit de doeken hoe het gaat met Arda

Als je meedoet aan een programma weet je dat je Instagram onder de loep wordt genomen. Zo weten ook Channah en Quentin, die vorig jaar meededen als koppel. Voor RTL Boulevard namen ze deze video op:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Temptation-Roshina en Karim op losse schroeven

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!