Beeld © MTV

Volgen maar: hier vind je alle deelnemers van EOTB op Instagram

03 april 2020 17:30

Vanaf aanstaande zondag is het weer een drukke bedoelingen op de stranden van Thailand met een gloednieuw seizoen van 'Ex on The Beach'. Niks missen? Wij hebben alle Insta's van de hotties verzameld voor je.

Alessio

De 24-jarige Alessio is een kandidaat om in de gaten te houden. Op het eerste gezicht komt deze Vlaamse man met Italiaanse roots over als een keurige nette jongen, maar is hij dat ook echt..? 

Alessio volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Angela van Temptation: 'Er zijn mensen vreemdgegaan'

Ayla

Deze gezellige Brabantse beauty queen is dol op fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Ze valt op lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoos en het liefst ook een zonnebankje. Zet zij de boel op stelten, of zorgt de komst van een van haar exen voor de schrik van haar leven?

Ayla volg je hier op Instagram.

Dante

De man die de harten van iedere dame dit seizoen doet stoppen met zijn looks: de Vlaamse Dante van 22. Als iemand klaar is om de grenzen op te zoeken, dan is hij dat wel. Dante stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel volgen. 

Volg Dante hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit is de cast van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

Dennis 

Alles wat van Dennis is, is van hem. Ondanks dat hij meestal na één keer seks wel weer op iemand is uitgekeken, is deze Haagse man 24/7 bezig met vrouwen. Gaat deze dominante playboy met zijn versiertactiek iedere vrouw in de villa regelen, of zorgt zijn defensieve karakter voor heel veel problemen? 

Dennis volg je hier op Instagram. 

Julie

De 23-jarige Julie is een echte levensgenieter die dol is op gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get, maar kan ook heel jaloers zijn. Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen en heeft heel veel zin in dit avontuur.

Volg Julie hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Yasmine en Love Island-Martin gaan samenwonen

Levi

De Dominicaans-Antilliaanse Levi van 26 gaat in de Double Dutch-villa vooral op zoek naar lust. Deze personal trainer is dol op vrouwen met mooie billen en ergert zich aan mensen die niet kunnen luisteren en het altijd beter weten. "Ik hoef niet veel moeite te doen", zegt hij over zichzelf.

Volg Levi hier op Instagram.

Lynn

Deze natuurlijke brunette zonder grenzen is de gangmaker op ieder feestje. Ze is dol op mannen met humor die voldoende tegengas geven en ook lekker gek durven te zijn. Lynn wordt echter snel jaloers en verandert dan in een psycho-versie van zichzelf. Dat belooft wat...

Volg Lynn hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Stacy van Ex on the Beach is enorm veel afgevallen

Olivia

Ouder, gespierder en groter zijn: dat zijn de eisen waaraan een man moet voldoen om het hart van de Antwerpse Olivia (23) voor je te winnen. Ondanks dat ze dol is op haar positie als queen of the villa, zou ze het liefste de ware overhouden aan haar deelname.

Volg Olivia hier op Instagram.

Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!