Beeld © Getty Images

Single en klaar voor de liefde? Temptation Island zoekt jou

05 april 2020 14:50

De makers van Temptation Island gaan het roer helemaal omgooien. Binnenkort komt Videoland met een extra seizoen van de ultieme relatietest. Dit seizoen zal anders zijn dan voorgaande seizoenen, hier draait het namelijk allemaal om de liefde.

Videoland stapt hiermee in de voetsporen van het populaire Temptation Island USA. In deze reeks gaat het namelijk allemaal om de liefde en minder om de lust.

Omdat in Amerika altijd alles bigger and better moet, heeft de productie er flink wat vuur opgegooid. In Nederland moeten we het doen met acht mannelijke en acht vrouwelijke verleiders, maar voor de Amerikaanse versie halen elk seizoen maar liefst 24 gewillige singles alles uit de kast om het de koppels extra moeilijk te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Temptation-Zach zet joker in bij kampvuur na wilde avond'

Ook qua presentatie werkt het allemaal net even anders. In Amerika is het aan Mark L. Walberg - niet te verwarren met acteur Mark Wahlberg - om de koppels de juiste weg te wijzen. Zelf is hij al 32 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw en dus nogal een autoriteit op liefdesgebied. Mark zoekt geen sensatie, maar begeleidt de tortelduifjes in de liefde.

Eerder werd al een oproep gedaan om stelletjes te vinden om hun relatie te beproeven. Nu is het de beurt aan de singles. Hierbij wordt expliciet gezocht naar singles die op zoek zijn naar de ware liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela van Temptation: 'Er zijn mensen vreemdgegaan'

Zie jij je al helemaal zitten op een tropisch eiland én is het tijd om de liefde van je leven te vinden? Geef je dan hier op.

Wanneer de reeks bij Videoland te zien is, is nog niet bekend. Wel kun je de eerste seizoenen van Temptation Island USA nu bekijken. Net als het Nederlandse seizoen wat momenteel loopt. Genoeg te bingen dus.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!