Beeld © MTV

Aangespoelde ex zorgt direct voor drama in Ex On The Beach

06 april 2020 11:37

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Ex On The Beach’ liepen de gemoederen meteen ouderwets hoog op. Op het strand kwamen de flamboyante Julie en Lynn oog in oog te staan met hun ex-liefje Evan. Dat zorgde voor een uiterst ongemakkelijk moment.

“Ik hou wel van drama"

De vrijgezellen zijn pas net gearriveerd op het resort wanneer de tablet of terror Levi, Julie en Lynn opdraagt naar het strand te komen. Eenmaal daar aangekomen staat met name Julie doodsangsten uit. Zij ziet Levi namelijk wel zitten en vreest dat de komst van een ex weleens roet in het eten zou kunnen gooien. “Ik hou wel van drama, maar niet als ik erin zit. Hou mij erbuiten”, aldus de vamp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgen maar: hier vind je alle deelnemers van EOTB op Instagram

De schrik is dan ook groot wanneer de Brabantse spierbundel Evan de zee uit komt lopen. Hij blijkt namelijk niet alleen een ex-vlam te zijn van Julie, maar ook van Lynn. Toch lijkt hij zijn pijlen vooral op Julie te hebben gericht. “Ik heb haar leren kennen via social media. We hebben toen een paar keer afgesproken. Ik denk dat ik nog kans maak. We hebben unfinished business.”, legt Evan aan de kijkers uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Yasmine en Love Island-Martin gaan samenwonen

Daar denkt Julie echter heel anders over. “Voor mij is het klaar. Het was geen unfinished business.” Ook Lynn ziet geen heil meer in een avontuurtje met Evan. Ze is totaal op hem afgeknapt na hun laatste date. “We waren uiteten geweest, keigezellig. Toen wilde meneer seks en ik niet. Toen kregen we ruzie.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Yasmine: 'Ik word gepest op social media'

Levi vindt het maar niks dat Evan zijn Julie in het vizier heeft. “Jij gaat het nog lastig krijgen, want ik ben hier ook”, bijt hij de zongebruinde hunk toe. Het onderonsje tussen de heren wordt bruut onderbroken door de tablet of terror, die aangeeft dat Evan op date mag met één van zijn exen. Voor wie zal hij gaan? Je ziet het volgende week zondag om 21.30 bij MTV in een nieuwe Ex On The Beach

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Angelica te zien in Slechtste Chauffeur van Nederland

Ook vorig seizoen ging het er al heftig aan toe op het strand. In de video hieronder blikken de oud-castleden van Ex On The Beach terug op hun deelname. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!