Beeld © ANP

Einde in zicht voor Netflix-hit Ozark

06 april 2020 15:40

Met de release van het derde seizoen van de populaire Netflix-serie ‘Ozark’ kunnen de fans er weer een paar dagen tegenaan. Hoewel de serie een grote fanbase heeft, lijkt de toekomst echter onzeker.

Volgens hoofdrolspeler Jason Bateman is de kans heel groot dat het einde met rasse schreden dichterbij komt. In een interview met Collider vertelt de acteur: “Ik denk dat er altijd is uitgegaan van drie, vier of vijf seizoenen. Zoiets. Als de Byrdens in dit tempo doorgaan, eindigen ze toch wel in de gevangenis of onder de grond.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Ozark snel terug bij Netflix

Uiteindelijk stoppen alle series een keer, maar volgens Jason hebben we nog een of twee seizoenen tegoed, maar ook daar is nog geen zekerheid in. Netflix heeft namelijk nog helemaal geen groen licht gegeven voor het maken van het vierde seizoen. "We hopen allemaal dat we dat snel krijgen. Maar Netflix wil altijd eerst even een paar weken afwachten om te zien of er genoeg kijkers zijn om een nieuw seizoen te rechtvaardigen. In die periode zitten we nu.”

De serie is een groot succes en na de zinderende finale van seizoen drie is het bijna onmogelijk om er geen vierde seizoen achteraan te plakken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ozark pakt de draad weer op in trailer seizoen 3

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!